Kik vagyunk?

Aurel RX Kft. hazai tulajdonosai és szakemberei olyan nyomelemeket, vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövény-kivonatokat ötvöznek készítményeikben, melyeknek egészségmegőrző hatása bizonyított, ill. évszázadok óta elismert.

Cégünk sikeresen gyárt és fejleszt egyedi étrend-kiegészítő termékeket a hazai gyógyszertárak, bioboltok, drogériaüzletek részére. Saját brand márkáink több éve piacvezető szerepet töltenek be.

Készítményeinkben kizárólag természetes alapanyagok használatára törekszünk, ill. arra, hogy a legjobb minőségben és a legjobb kombinációban kerüljenek a fogyasztók elé.  Forgalmazónk a Celsus Természetgyógyászati Kft,mely sok éves hazai piacvezető múlttal rendelkezik. Számos szakmai lap létrehozása is fűződött nevéhez ,mint a Természetgyógyász, Ideal, Komplementer Medicina vagy a PatikaÁsz szaklapok.

Keress fel minket bátran!

webáruházunk : www.naturshop.hu

Levelezési címünk : aurelkft@gmail.com, celsus@celsus.hu


                     Ismerd meg a MultiStart hatóanyagainak világát!

Szőlőmag, oregánó, gyömbér, c-vitamin összetételű készítmény.

                                                  100% VEGAN


A Csodálatos Szőlőmag!

Dr. Szentgyörgyi Albert írta le 1936-ban a szőlőmag emberi szervezetre kifejtett kedvező hatását. Ő mondta ki azt is először, hogy a szőlőmag tartalmazza valószínűleg a legtöbb természetes antioxidánst is!

Ha valaki szőlőmag kivonatát szedi akkor szervezetének, több napra hatékony védőbástyát állít a kórokozók elé.

 Mindezt a szuper hatását már nagyon kis dózisban szedve is kifejti, ez nem utolsó szempont az őszi lehűlés előtt, amikor érdemes felkészíteni a szervezetünket a beköszöntő hűvösebb, nyirkosabb időszakra.
Az antioxidáns hatása ugyanis több mint 18-szorosa a C-vitaminénak, a másik bástya vitamint, az E-vitamint mely  ötvenszer legyőzi ebben a harcban.

  A szőlőmag-kivonatot igen előnyös:

 • szív- és érrendszeri betegségekre
 • magas vérnyomásra,
 •  magas koleszterinszint, illetve az azokkal összefüggő vérerek károsodások megelőzésében.
 • Immunrendszer erősítésében

A Mutation Research/Fundamental and Molecular Mechanisms of Mutagenesis című szaklapban megjelent tanulmány szerzői szerint a szőlőmag rendszeres fogyasztásával megelőzhető az öregedéssel együtt járó kognitív hanyatlás, megőrizhető a szellemi frissesség, és egyes szakemberek szerint akár még az Alzheimer-kór ellen is hatékony étrend-kiegészítő lehet.A szemünk egészségére is nagyon jó hatással lehet a szőlőmag-kivonat: a makuladegeneráció mellett állítólag a diabéteszes retinopátiát is megelőzi, emellett pedig javítja a szem fényérzékenységét.
irodalmi forrás


                            A sokoldalú oregánó !

Olaszország egyik legkedveltebb fűszernövénye az oregánó, mely mára már nemcsak a pizzánkat izesíti, hanem a kertekben is megtalálható !

Ki tudta ?

Az oregánó (Origanum Vulgare) igen gazdag antioxidánsokban Több mint 40 különféle oregánó faj van és több, kevesebb értékes illóolajat tartalmaznak. A legelőnyösebb a vad oregánóból (Origanum Vulgare) kitermelt olaj , de szakemberek szerint a Spanyolországból származó Thymus capitatus is igen hatékony.

Több alkalommal bizonyították,hogy az oreganóban 8-szor nagyobb a hatóanyagtartalom, mint az almának, és 3-szor nagyobb, mint az áfonyának. Legelőször Görögországban kezdték vírusellenes és gombaölő tulajdonságai miatt alkalmazni. A görög oregánó szó jelentés "öröm". Hippokratész a legerősebb antibakteriális szerként ismerte az oregánót. A hagyományos gyógyászatban a leveleit emésztési és légzési nehézségek enyhítésére alkalmazták.
A növényből kinyert olaj igen gazdag olyan ásványi anyagokban, mint például a kalcium, magnézium, cink, vas, kálium és réz. Ezenkívül nagy mennyiségben található benne C-és A-vitamin is.

Egyedülálló összetételének köszönhetően nagyon erős gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító. Megtalálható benne az egyik legerősebb természetben található fertőzés gátló anyag, a karvakrol is.

Az ősi indiai szerzetesek azt tartják, hogy: a hagyma, a fokhagyma és a gyömbér az élet három gyökere.

A bazsalikom, a kapor és az oregánó (szurokfű) pedig az élet három gyógyfüve.

Belsőleg: ajánlott megfázások és influenza,koronavírus, orrmelléküreg megbetegedések, torokfájás, légcsőhurut, tüdőgyulladás, immunrendszer serkentése, ínyfertőzések és fogfájás, emésztési problémák (gyomorrontás, emésztési zavarok, puffadás, hasmenés) esetén, emésztőrendszeri megbetegedések ellen, mikrobák miatti rossz lehelet esetén.

Kutatások :

Az aromaterápiával: a párizsi Orvostudományi Egyetemen a hetvenes évektől foglalkozó Paul Belaiche professzor számos kísérlete igazolta az oregánó olaj hatásosságát. A professzor kísérletei azt is igazolták, hogy az oregánó olaj hatásos a candida baktériumok ellen is (78 százalékukat pusztította el), valamint a tüdőfertőzésekért felelős klebsiella baktériumok ellen (szintén 78 százalékukat ölte meg).
Egy mexikói kutatás a súlyos hasmenéssel járó giardiás fertőzések esetén találta hatásosnak az oregánó olajat, és egy amerikai kutatás pedig nagyon előnyös antibakteriális tulajdonságaira hívja fel a figyelmet az olyan népszerű parazitákkal szemben, mint a staphylococcus, az E. coli, és listeria. Végül egy brit kutatás 25 különböző baktériummal szemben mutatta ki az oregánó olaj baktériumölő képességét.

Az orvostudomány egyre inkább visszatér az alapokhoz. Ennek köszönhetően tüzetesen vizsgálják és kutatják, sőt már évek óta használják az oregánó egyes alkotóelemeit a modern gyógyászatban is.

irodalmi forrás


A gyömbér

A gyömbérben található hatóanyagoknak köszönhetően hányingerellenes, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, köhögéscsillapító, mikrobaellenes hatásokkal is bír. Jelentősebb mennyiségben tartalmaz A-, C-, E- és B-vitaminokat, magnéziumot, foszfort, káliumot, vasat és cinket.

Különösen előnyös a használata, ha megfáztunk vagy influenzában szenvedünk. A gyömbérben ugyanis vírus- és baktériumellenes hatóanyagok is találhatóak, izzasztó hatása is ismert, csökkenti a lázat és csillapítja a köhögést.

Akkor is érdemes kipróbálni, ha ízületi fájdalmaink vannak, ez a gyógynövény ugyanis a gyulladásokat és a fájdalmat is csökkenti. A gyömbér szélhajtó tulajdonsága nagy segítség lehet a felkavarodott gyomor megnyugtatásában, ráadásul ellazítja az emésztőrendszer izmait is, megelőzve ezzel a felpuffadást.

 • Immunrendszer erősítő.
 • Lázcsillapító.
 • Vírus-, baktériumölő hatású.
 • Gyulladáscsökkentő.
 • Gyomor panaszokra.
irodalmi forrás